Blåbärstävling och öppen klass i agility

Välkommen på blåbärstävling och inoff i öppen klass i agility den 23/8.
Anmälan till Helena Rösth senast 18/8, läs inbjudan här

Rallylydnadshelg 10-11 okt

Den 10-11 okt anordnar vi en rallylydnadshelg. 5 ekipage i nybörjarklass och 5 ekipage i avancerad. Vår instruktör är Katarina Strömberg, domare. I kursen ingår teori och att träna moment och banor. Upplägget är 2 halvdagar. Pris: 900:- 2 dagar, 600:- 1 dag, icke medlem 1200:-. Kursen blir endast av vid fullt deltagande.
Intresseanmälan till Siv Larsson ange vilken klass du vill delta i.

Fulltecknad!

Prova på rallylydnad

För dig som vill prova på rallylydnad. Vi gör oss bekanta med skyltarna, provar gå bana, arbetar med kontakt och pratar om regler. Rallylydnad är en rolig gren där man jobbar mycket med kontakt och samspel, det är avslappnat och en rolig tävlingsgren. Hunden måste vara minst 10 månader gammal och ha viss grundlydnad, kunna gå i koppel samt kunna sitt och ligg. Start 26/8. Totalt 4 tillfällen. 2h per gång. Max antal ekipage 6 st. Läs mer under kurser.

Full! Går att anmäla till reservlista.

Du kan alltid surfa in på www.skk.se/covid19 för att ta del av aktuella restriktioner och rekomendationer inom SKK-organisationen.

Vår verksamhet påverkas av nya riktlinjer kring Coronaviruset. Viktigt
Här kan du läsa information från Svenska Brukshundklubben och Svenska Kennelklubben.

Info från Svenska Brukshundklubben (länk till info)
Info från Svenska Kennelklubben (länk till info)

Uppdaterad information om Corona inför hösten

Viktiga datum 2020

För att frågor, förslag och synpunkter ska behandlas av styrelsen så måste ett mail inkomma till sekreteraren. Frågor som kommer via faceebook eller på annat sätt kan vi inte garantera att kommer upp på dagordningen. Sekreterare: Malin Persson

Styrelsemöten: 18/5, 15/6, 7/9, 19/10, 16/11, 14/12
Medlemsmöten: 27/4 INSTÄLLT p.g.a. Corona, grötfest 4/12

Städdag: 6/5 INSTÄLLT p.g.a. Corona Om man vill hjälpa till att städa runt området så finns det en att göra lista på anslagstavlan på klubbhuset. All hjälp tas tacksamt emot!

Sponsorer till våra tävlingar

Gävleborgs zoo Söderhamn

Prima DM

Brit

Prima Djur och Maskin erbjuder Söderhamns Brukshundklubb´s medlemmar 5 % rabatt på sitt köp, och det gäller allt i butiken! Från foder till koppel, halsband, kattleksaker, hästsaker m.m.
Medtag ditt medlemskort vid ditt köp.

Prima Djur och Maskin hittar du på Nygatan 7.

Besökare idag: 0
Denna månad: 367