Information gällande Covid-19 och kurser

SKK har meddelat följande för klubbverksamhet

Det här gäller till och med 31 januari 2021, men kan komma att förlängas.

• All verksamhet inom SKK-organisationen som samlar fler än åtta personer ställs in. I antalet åtta ska även funktionärer räknas in.
  • Verksamhet inomhus ska inte genomföras.
  • Verksamhet utomhus som inte samlar fler än åtta personer kan fortfarande genomföras men med stor hänsyn till de gällande allmänna råden från Folkhälsomyndigheten.

Läs mer på SKKs hemsida genom att klicka HÄR

Söderhamns Brukshundsklubb återkommer med information om och när vår kursverksamhet sätter igång igen.

Information från valberedningen

Info från valberedningen till alla er som är medlemmar i Söderhamns Brukshundklubb. Från och med 2020-07-01 har vi nya normalstadgar och i den gäller ny valordning inför årsmötet.

I de nya stadgarna ska valberedningens preliminära förslag delges medlemmarna senast den 15 november.

Förslaget har mailats ut via medlem online, har du inte fått något mail kan det bero på att vi har fel mailadress eller att det har hamnat i skräpkorgen. Har du inte fått mailet kontakta sammankallande för valberedningen foxmaja@hotmail.com så kan vi skicka ut förslaget och dessutom se över din mailadress i SBK medlem.

Som medlem i Söderhamns brukshundklubb kan du fram till och med 15 december skicka in förslag på namn till poster i styrelsen. Efter den 15 december är nomineringen avslutad.

Nya restriktioner Covid-19

Nya restriktioner från SKK! Dessa plus nedanstående gäller för Söderhamns Brukshundsklubb:
- kurser: de kurser som pågår avslutas i den mån det är möjligt. Vi följer riktlinjerna angående antalet deltagare. Inga nya kurser planeras - vi meddelar när det är på gång.
- klubbstuga och planen: det går fortfarande bra att komma upp till klubben och träna. Men undvik träningsgrupper där ni är fler än 8 personer. Tänk också på att undvika onödiga resor (externa instruktörer exempelvis).
OM ni behöver gå in i klubbstugan, se till att alla inte är inomhus samtidigt. Använd handsprit. Står utställt i stugan. Håll avstånd!
Vänliga hälsningar Styrelsen

För mer information från SKK. Läs här