Gästboksinlägg

Antal inlägg: 45

Namn: Gunilla Nyberg Korner
Tidpunkt: 2015-09-07 09:26
Grattis Mats till seger i Försvarsmaktsmästerskapen 2015!

Namn: Sofie
Tidpunkt: 2015-09-05 17:55
Hejhej!
Idag har ungdomsgruppen varit ut på äventyr. Vi visade upp agility, rallylydnad och freestyle i Stråtjära. Hoppas nu att vi väckte ett intresse för det dag-lägret som vi ska hålla i, 26 & 27 September. Och självklart att det väckte intresse till alla andra grymma kurser som hålls i höst!!
Bra jobbat Elice och Malin! Tack för idag!

Namn: Fia Wendin
Tidpunkt: 2015-08-28 16:52
Hejsan alla agilityintresserade:

Skutskärs Brukshundklubb
bjuder in till
inofficiell agility
20/9 – 2015 på Skutskärs brukshundsklubb

Hoppklass 1 small, medium och large – domare ej angiven.
Agilityklass 1 small, medium och large – domare ej angiven.
Tävlingsledare: ej angiven.

Anmälan sker via SBK tävling. Begränsat antal platser. Vi förbehåller oss rätten att lotta.
Se koordinater för vägbeskrivning på hemsidan. Detaljerad vägbeskrivning kommer i PM:et.
Det finns rinnande vatten, toaletter samt cafeteria tillgängligt på klubben.

Kontaktperson: Karin Arhamn, 0704-94 35 25 alt. karin.arhamn@live.se

Varmt välkomna!

Namn: GMBK
Hemsida: http://grandprix.sbk-gmbk.se/
Tidpunkt: 2015-07-10 13:21
Missa inte att anmäla Er till årets stortävling GMBK Grand Prix 11-13.e september.

** Alla som tävlar oavsett gren och klass är med i utlottningen av en valfri hundbur från Mim Construction.**

** Alla som tävlar i någon av bruksgrenarna är med i en utlottning av en Cross Max 20HD från Kickbike. **

Anmälan går ut den 20-22.e augusti beroende på vilken gren man vill tävla i.

Dessutom STORT prisbord med fina priser från Biabädden, Firmahunden, Royal Canin, Grubs,
Modin Bed, Mixalex, TuggMästaren, Lundhags, Thermotic, Dogaccess, Back on Track, Primus,
Jami Hundsport, MACH 4 Dogs, 650P, VGWBälte, Svenska DjurApoteket, Chevalier, Vildhunden,
Hunden & Herden, Vildmarkens by Åre, Nina Ottosson, Definity, Engelssons, Evidensia Djursjukvård,
Amoken, Du & Din Hundprodukter, Biodistra, AniCura, Tassrelax, Nofoto, Genuin Hundtjänst,
Frontline Comp, ZooZoo.com, Ibis Styles, Umbrasign, Värmeväst, Hundkompaniet K9,
Ida Berneryd, Brunton, Baggen, Husdjurshälsan.

För mer information om tävlingen, kvällsaktiviteter och boende se tävlingens hemsida.
http://grandprix.sbk-gmbk .se/

Fredag 11/9 - Lydnad klass I, II, III & Elit

Lördag 12/9 - Spår Elit

Lördag 12/9 – Sök Elit, högre & lägreklass.

Lördag 12/9 – Skydd Elit, högre & lägreklass. * Delad tävling *

Söndag 13/9 - Spår Elit

Söndag 13/9 - Rapport Elit, högre & lägreklass

Söndag 13/9 – Skydd Elit, högre & lägreklass. * Delad tävling *

Följ oss gärna via Facebook: www.facebook.com/GmbkGrandPrix

Namn: Louise Edlund
Tidpunkt: 2015-06-22 11:53
Är det uppehåll på torsdags träningarna nu eller kör ni någon vecka till?

Namn: Christine
Tidpunkt: 2015-06-15 10:32
Hej Söderhamns BK!
Ville bara tacka för en trevlig och välarrangerad tävling i lördags
(13 juni Lägre spår). Man kände sig så välkommen och alla var så glada och trevliga!
Att vi klarade uppflytt gjorde ju inte saken sämre

Jag och Zelda kommer gärna och tävlar hos er igen!!

Namn: Lena Engman
Tidpunkt: 2015-05-18 23:44
Rally och Nose Work Läger
Sundsvalls Brukshundsklubb kommer att ha ett läger i Rally och specialsök / Nose work i sommar Kursdatum: 10,11,12 Juli 2015 . Det kommer ett bli ett kombinerat läger, där man kan välja att träna Rally eller att lära sig mer om specialsök. Läs mer på www.sundsvallsbhk.se
Alla är hjärtligt välkomna

Namn: Antti Salminen
Tidpunkt: 2015-04-30 14:05
HÄLSINGEKLÖVERN ÄR INSTÄLLD pga. för få anmälningar.

Namn: Tävlingssektorn Bollnäs bhk
Hemsida: http://www.bollnasbrukshundklubb.com/
Tidpunkt: 2015-04-30 02:29

Brukslydnadskurs för Erik Wiklund
Erik Wiklund kommer till Bollnäs bhk och har en dagskurs i brukslydnad.

När: 30/5,
Tid: 8.00 - ca 16.00,
Plats: Jycketorp
Nivå: appell - elit
Kostnad med hund: ca 700 kr beroende på antal åhörare
Åhörare: 200 kr
Fika och lunch ingår!

Eriks främsta meriter inom tävlingsverksamheten är SM-guld och SM-silver i sök samt brons i Nordiska mästerskapen i sök.
Vid frågor och anmälan kontakta Theres Olsson: theresohlsson111@yahoo.se

Namn: Antti Salminen
Tidpunkt: 2015-04-13 22:10
VÄLKOMMEN TILL HÄLSINGEKLÖVERN
på Edsbyns brukshundklubb på fredag den 1 maj kl 9.00. Hälsingeklövern är en inofficiell tävling i brukslydnad (platsliggning ingår) för alla Hälsingeklubbar där alla tävlar med varandra var och en i sin bruksklass. Snittpoängen avgör, så att såväl appell- som elitekipage har lika bra chanser att vinna. Tre första får penningpriser, ytterligare priser lottas ut! För att kunna delta i lagtävlingen måste klubben vara representerad av minst tre ekipage.
Anmälningsavgift är 50 kr och betalas på plats. Anmäl er per e-post till helena__frid(snabel-a)hotmail.com.
Väl mött i Edsbyn!

Skriv ett inlägg i gästboken

Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter med andra, så ta och slå dig ner en stund och lämna ett avtryck i tiden.
(Frågor till styrelsen eller instruktörer besvaras ej i gästboken, se under kontakta oss, instruktörer eller styrelse för att hitta kontaktuppgifter)

:) ;) :D :( :O :P :| :S