Massagekursen är inställd till vidare. Om du är intresserad ta kontakt med Lina på telefon nedan.

Studiecirkel i hundmassage

Söderhamnsbrukshundklubb erbjuder nu en studiecirkel i hundmassage.

Kursledare är Lina Larsson som är utbildad vid Axelssons animal massage school -2000 och sedan dess jobbat med hund och hästmassage. Lina är Akupunktör djupvågsterapeut och laserterapeut.

Lina går igenom de första stegen i hundmassage, pratar om massagegrepp, anatomi, fysiologi och hund i allmänhet.

Du har din egen hund med vid kurstillfällena.

Fika finns att köpa på plats.

Pris: 1200kr för medlemmar

1400kr för icke medlemmar

Anmälan per sms:   070–6672374  vid funderingar ring gärna Lina.

Söderhamns Brukshundklubb tackar Cafe Neon för sponsring av de fantastiskt goda och fina smörgåstårtorna till årsmötet!

Påminnelse till er som tränar på och utanför Flygstaden: kom ihåg att städa efter er, tydligen så är det många snitslar som sitter kvar i skogen!

Möten 2020
Styrelsemöten:
Medlemsmöten:

Städdag:

Tävlingar på Söderhamns Brukshundklubb 2020
10/5: Lydnad, 1, 2, 3, Start
16/5: Spår AKL
30/5: Rallylydnad Dubbla N och A
13/6: Spår LKL
22/8: Lydnad 1, 2, 3, Start
12/9: Sök EKL, HKL, LKL
19/9: Rallylydnad Dubbla F och M
3/10: Lydnad 1, 2, 3, Start

Logotyp_Brukshundklubben_Soderhamn_CMYK

Dagens datum

onsdag
februari
Allmänlydnadsinstruktörs kurs 18-21
Askonsdagen
Torgny, Torkel

Vill du hjälpa till? Hör av dig till ansvarig sektor eller maila: sofia.olssons@hotmail.com

Choose language

Prima Djur och Maskin erbjuder Söderhamns Brukshundklubb´s medlemmar 5 % rabatt på sitt köp, och det gäller allt i butiken! Från foder till koppel, halsband, kattleksaker, hästsaker m.m.
Medtag ditt medlemskort vid ditt köp.

Prima Djur och Maskin hittar du på köpmangatan 12.

Besökare idag: 1 | Denna månad: 273 | Totalt: 42002