Tävling i Specialsök "Röd Kong"

2022-10-06 15:42

Specialsökstävling 2022 1

Systematikkurs Specialsök

2022-10-05 06:26

Specialsök

Ett kurstillfälle där focus ligger på systematiken under söket (specialsölk).

Vi träffas och tar oss igenom flera olika sökområden (storlek och tid som prov).

Vi funderar och diskuterar oss fram till bästa sättatt ta sig an de olika områdena för att kunna ge hunden bästa förutsättningarna för att få med sig alla legor.

Kurstillfället görs utan hund.

Datum och tid: 17 oktober 18:00 (plats kommer senare).

Kostnad 100 kr som betalas till Söderhamns Brukshundsklubb på bg 621-4241

Anmälan görs till Katarina Bergebdahl på

foxmaja@hotmail.com senast den 14:e okt.

Miljöträning Specialsök

2022-10-01 17:09

Måndag 3 Oktober träffas vi kl 18 i Ljusne på Kraftverksvägen 2 för att träna våra hundar på miljö i byggnad.

Tanken med träningen är att vi förbereder våra hundar i miljö utan att lägga på söket för de hundar som behöver det.

För de som kommit lite längre provar enklare övningar som att leta leksamerev kong i miljö.

Oömma varma kläder och leksaker medtages

Anmäla görs till:

foxmaja@hotmail.com

Kostnad 100 kr sätts in på klubbens konto KOD specialsöl

Varmt välkommen!

MVH Petra och Katarina

Du kan alltid surfa in på Folkhälsomyndigheten för att ta del av aktuella restriktioner

Vår verksamhet påverkas av nya riktlinjer kring Coronaviruset. Viktigt
Här kan du läsa information

Viktiga datum 2022

För att frågor, förslag och synpunkter ska behandlas av styrelsen så måste ett mail inkomma till sekreteraren. Frågor som kommer via faceebook eller på annat sätt kan vi inte garantera att kommer upp på dagordningen. Sekreterare: Siv Larsson

Styrelsemöten 2022: 15/3, 11/4, 9/5, 13/6, 15/8, 12/9, 10/10, 14/11, 12/12
Medlemsmöten 2022: 11/5, 17/8, 2/12

Sponsorer till våra tävlingar

Gävleborgs zoo Söderhamn

Brit

Ny adress till Webbmaster:  lenafia@outlook.com

Hit skickar ni bilder, tävlingsresultat, grattisar mm.

Tillsammans gör vi hemsidan levande

Besökare idag: 9 | Denna månad: 387 | Totalt: 58172