Vi firar 70 år

2022-05-05 21:52

Kom och fira med oss! Läs mer här

Promenad för Ukraina

2022-05-05 21:42

Promenad Ukraina

Medlemsmöte

2022-05-03 07:02

Välkommen på medlemsmöte onsdagen 11 maj kl 18.30 i klubbstugan.

Du kan alltid surfa in på Folkhälsomyndigheten för att ta del av aktuella restriktioner

Vår verksamhet påverkas av nya riktlinjer kring Coronaviruset. Viktigt
Här kan du läsa information

Viktiga datum 2022

För att frågor, förslag och synpunkter ska behandlas av styrelsen så måste ett mail inkomma till sekreteraren. Frågor som kommer via faceebook eller på annat sätt kan vi inte garantera att kommer upp på dagordningen. Sekreterare: Siv Larsson

Styrelsemöten 2022: 15/3, 11/4, 9/5, 13/6, 15/8, 12/9, 10/10, 14/11, 12/12
Medlemsmöten 2022: 11/5, 17/8, 2/12

Sponsorer till våra tävlingar

Gävleborgs zoo Söderhamn

Brit

Ny adress till Webbmaster:  lenafia@outlook.com

Hit skickar ni bilder, tävlingsresultat, grattisar mm.

Tillsammans gör vi hemsidan levande

Besökare idag: 6 | Denna månad: 384 | Totalt: 58169