Utfyllnads förslag

Valberedningens förslag till fyllnadsval av ordinarie ledamot i styrelsen på 1år.

 

Valberedningen vill härmed öppna upp Nomineringen för fyllnadsval av ordinarie ledamot på 1 år.

Då Valberedningen fått in en begäran från Anna Svensson om att få avgå i förtid från sitt uppdrag som ordinarie ledamot med 1 år kvar i styrelsen .

Medlemmarna i Söderhamns Brukshundklubb har möjlighet att inkomma med förslag till och med den 20 februari 2024.

 

 

Valberedningens förslag fyllnadsval 1 år Björn Forsgren

 

I Valberedningen

Yvonne Brolin och Ann-Sofie Forsberg

AKTUELLT

Information från valberedningen

2020-11-20 07:36

Info från valberedningen till alla er som är medlemmar i Söderhamns Brukshundklubb. Från och med 2020-07-01 har vi nya normalstadgar och i den gäller ny valordning inför årsmötet.
 
I de nya stadgarna ska valberedningens preliminära förslag delges medlemmarna senast den 15 november.

Förslaget har mailats ut via medlem online, har du inte fått något mail kan det bero på att vi har fel mailadress eller att det har hamnat i skräpkorgen. Har du inte fått mailet kontakta sammankallande för valberedningen foxmaja@hotmail.com så kan vi skicka ut förslaget och dessutom se över din mailadress i SBK medlem.
 
Som medlem i Söderhamns brukshundklubb kan du fram till och med 15 december skicka in förslag på namn till poster i styrelsen. Efter den 15 december är nomineringen avslutad.

Nya restriktioner Covid-19

2020-11-17 11:40

Nya restriktioner från SKK! Dessa plus nedanstående gäller för Söderhamns Brukshundsklubb:
- kurser: de kurser som pågår avslutas i den mån det är möjligt. Vi följer riktlinjerna angående antalet deltagare. Inga nya kurser planeras - vi meddelar när det är på gång.
- klubbstuga och planen: det går fortfarande bra att komma upp till klubben och träna. Men undvik träningsgrupper där ni är fler än 8 personer. Tänk också på att undvika onödiga resor (externa instruktörer exempelvis).
OM ni behöver gå in i klubbstugan, se till att alla inte är inomhus samtidigt. Använd handsprit. Står utställt i stugan. Håll avstånd!
Vänliga hälsningar Styrelsen
 
För mer information från SKK. Läs här

Arkiv

2023
2022
2021
2020