Utfyllnads förslag

Valberedningens förslag till fyllnadsval av ordinarie ledamot i styrelsen på 1år.

Valberedningen vill härmed öppna upp Nomineringen för fyllnadsval av ordinarie ledamot på 1 år.

Då Valberedningen fått in en begäran från Anna Svensson om att få avgå i förtid från sitt uppdrag som ordinarie ledamot med 1 år kvar i styrelsen .

Medlemmarna i Söderhamns Brukshundklubb har möjlighet att inkomma med förslag till och med den 20 februari 2024.

Valberedningens förslag fyllnadsval 1 år Björn Forsgren

I Valberedningen

Yvonne Brolin och Ann-Sofie Forsberg

Information gällande Covid-19 och kurser

2020-12-18 10:27

SKK har meddelat följande för klubbverksamhet

Det här gäller till och med 31 januari 2021, men kan komma att förlängas.

• All verksamhet inom SKK-organisationen som samlar fler än åtta personer ställs in. I antalet åtta ska även funktionärer räknas in.
  • Verksamhet inomhus ska inte genomföras.
  • Verksamhet utomhus som inte samlar fler än åtta personer kan fortfarande genomföras men med stor hänsyn till de gällande allmänna råden från Folkhälsomyndigheten.

Läs mer på SKKs hemsida genom att klicka HÄR

Söderhamns Brukshundsklubb återkommer med information om och när vår kursverksamhet sätter igång igen.