Utfyllnads förslag

Valberedningens förslag till fyllnadsval av ordinarie ledamot i styrelsen på 1år.

Valberedningen vill härmed öppna upp Nomineringen för fyllnadsval av ordinarie ledamot på 1 år.

Då Valberedningen fått in en begäran från Anna Svensson om att få avgå i förtid från sitt uppdrag som ordinarie ledamot med 1 år kvar i styrelsen .

Medlemmarna i Söderhamns Brukshundklubb har möjlighet att inkomma med förslag till och med den 20 februari 2024.

Valberedningens förslag fyllnadsval 1 år Björn Forsgren

I Valberedningen

Yvonne Brolin och Ann-Sofie Forsberg

Årsmöte 2021

2021-04-27 23:22

Vi genomför årets årsmöte genom "förenklat digitalt årsmöte" mellan den 18-20 maj. Mer information kommer inom kort!

Information om kurser och träning

2021-04-13 15:44

Hej! I vår kalender som du finner ovan i menyn kan du hitta när vi har kurser och träningar inplanerade. Vi ber dig att avstå från att åka till klubben de tider som kurser pågår. Detta för att vi ska kunna följa rådande riktlinjer i pandemin och ändå erbjuda kurser. Vi tackar i förväg för visad hänsyn!

Styrelsen, Söderhamns Brukshundklubb