Utfyllnads förslag

Valberedningens förslag till fyllnadsval av ordinarie ledamot i styrelsen på 1år.

Valberedningen vill härmed öppna upp Nomineringen för fyllnadsval av ordinarie ledamot på 1 år.

Då Valberedningen fått in en begäran från Anna Svensson om att få avgå i förtid från sitt uppdrag som ordinarie ledamot med 1 år kvar i styrelsen .

Medlemmarna i Söderhamns Brukshundklubb har möjlighet att inkomma med förslag till och med den 20 februari 2024.

Valberedningens förslag fyllnadsval 1 år Björn Forsgren

I Valberedningen

Yvonne Brolin och Ann-Sofie Forsberg

Meddelande från TÄS

2023-10-26 21:13

Inför tävlingssäsongen 2024, vill vi bara meddela följande:

Lägg inte ätbart (hundgodis/ ben) på prispallen vid tävlingar.

Säkrast att inte utmana ödet

MVH TÄS

Nyfiken på Specialsök

2023-10-10 17:43

Studieframjandet-1                               NYFIKEN PÅ SPECIALSÖK                               Logga

Välkommen till Studiefrämjandet i Söderhamn på en informationskväll om specialsök.

Vi kommer att berätta om upptakten, hur arbetet fortlöper genom åren.

Vi går igenom hur ett prov går till och vad domaren tittar på, vi tittar på film på olika sök med mera.

När: onsdag 18 oktober
Tid: 18.00-19.30
Var: Studiefrämjandets lokal, Källgatan 9.

Kostnad: Gratis för klubbens medlemmar, 50 kr för övriga.
Fika kommer att säljas. Anmälan görs via länken nedan. Betalning sker på plats via swish.

Sista anmälningsdag: 15 oktober

Välkomna önskar Petra Stark